Květnové menu 1. 5. - 31. 5.
Polévka
0,3l Poctivý boršč se zakysanou smetanou a čerstvým koprem (1,7)
79,- Kč
Předkrm
150g Sulc s vepřovým masem sypaný jarní cibulkou, vinný ocet s česnekem a cibulová bulka (1,3,7)
129,- Kč
Hlavní chod
150g Hovězí po Burgundsku s mačkanými máslovými bramborami s čerstvou petrželí a pažitkou (7,9)
289,- Kč
300g Cibulový koláč s uzeným špekem a zakysanou smetanou, hlávkovým salátem, redukcí z vinného octa a slaninovým prachem (1,3,7)
199,- Kč
375g Špenátový salát se slaninou, ztraceným vejcem, opečenými grenaillemi a cibulovou zakysanou smetanou s pečeným česnekem (3,7)
219,- Kč
Dezert
130g Nepečený Cheesecake s mrkví a ořechy (1,7,8)
99,- Kč